Ευχαριστούμε!

Commonsfest-ArduinoΕυχαριστούμε πολύ τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, τους υποστηρικτές αλλά και όλους όσους μας τιμήσατε με τη παρουσία σας στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Και ένα συγνώμη για την αδυναμία μας να ικανοποιήσουμε την προθυμία για βοήθεια αρκετών ενδιαφερομένων.
Νοιώθουμε εξαιρετικά τυχεροί που υλοποιήσαμε την ιδέα αυτού του φεστιβάλ διότι πήραμε πολύ περισσότερα από αυτά που είχαμε φανταστεί αλλά και γιατί αποκτήσαμε αρκετή εμπειρία ώστε να οργανώσουμε καλύτερα το επόμενο.
Ξημερώνοντας η επόμενη μέρα διαπιστώνουμε οτι ο κόσμος των κοινών είναι τόσο πλούσιος σε ιδέες,πρακτικές  και συναισθήματα που αν τον γνωρίσεις σου είναι δύσκολο να ζήσεις μακριά απο αυτόν.

Το μονο πράγμα που έκλεισε σε αυτο το φεστιβάλ των ανοικτών διαδικασίων είναι το ραντεβού μας μαζί σας για το επόμενο φεστιβάλ.

Το υπέροχο υλικό θα ανέβει προσεχώς στην ιστοσελίδα μας, για να μπορέσετε να το παρακολουθήσετε αλλά και να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα ίσως διοργανώνοντας και άλλα Commonsfest!

One thought on “Ευχαριστούμε!”

  1. Εμείς ευχαριστούμε για τον κόπο που κάνατε να μας δείξετε τόσο ενδιαφέροντα πράγματα… Εύχομαι, με το καλό να ξαναγίνει σύντομα κάτι παρόμοιο και ακόμα καλύτερο, με μεγαλύτερη συμμετοχή!! Πραγματικά, κάνατε καλή δουλειά! Το απολαύσαμε!

Comments are closed.